Skolestart 2021/22

Velkommen til et nytt skoleår!

Første skoledag er torsdag 19.august. Det er vanlig skole, det vil si at vi begynner kl 08:35. Vi starter med felles samling i skolegården, der vi ønsker nye og gamle elever velkommen.

Når det gjelder korona-tiltak, så sier nasjonale helsemyndigheter at skoler kan følge grønt nivå i trafikklysmodellen, med mindre lokale helsemyndigheter beslutter at det skal være gult tiltaksnivå. Pr dags dato er det i Lyngdal ikke bestemt noe annet enn at det blir på grønt nivå.

Det innebærer følgende tiltak i skolen:

• Ingen syke skal møte på skolen
  • God hygiene
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
  • Vanlig organisering av skoleklasser og skolehverdag

Svømmeundervisning starter opp uke 34. Det er 4, 5 og 8.klasse som har svømming denne høsten.

SFO starter også opp 19.august og følger skoleruta. De som har søkt har fått egen informasjon om dager og tidspunkt. Mer informasjon finner du her.

Relevante dokumenter:

Skoledager