Informasjon om koronaviruset

SISTE:

Tirsdag 12/5: Oppstart for ungdomsskolen
Onsdag 13/5: Oppstart for mellomtrinnet
Det vil bli innført strenge smitteverntiltak når skolen åpner. Myndighetene har utgitt en nasjonal veiledere om smittevern i skolen, og disse ligger til grunn for tiltak og rutiner som blir innført på LKG ved skolestart.
Diverse informasjon:
  • Elever og ansatte med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen
  • Elever oppfordres til å gå, sykle eller at foresatte ordner transport selv når det er mulig som følge av kapasitetsbegrensninger på bussene og drosjene
  • Elever må ikke komme på skolen tidligere enn nødvendig, og helst like før det ringer inn. Etter skoletid må elevene forlate området så raskt som mulig.
  • Skolegården er delt inn i soner, slik at kohortene (gruppene) holdes adskilt i friminutt. Hovedtrinnene har også friminutt på ulike tidspunkt.
Se ellers dokumenter under for mer informasjon:

Revidert veileder for smittevern for skoletrinn 1.-7

Revidert veileder for smittevern for ungdomsskolen

Informasjon om rutiner og tiltak på LKG: Dagsplan og tiltak ved LKG

Nyttige informasjonssider: