Tur til kulturhuset 1. klasse

Forrige torsdag var 1.klasse på tur til sentrum, lekeplassen og kulturhuset. Vi lekte på den flotte lekeplassen på Rådhusplassen. Etterpå gikk vi inn på kulturhuset der vi spiste lunsjen vår, og var på besøk på biblioteket.  Der var det samling med bibliotekar, som fortalte om bibliotek – hva det betyr, og hva en bibliotekar er . Hun leste bok for oss. Etterpå fikk eleven god tid til å studere bøkene, lese i dem og ha høytlesning. Vi hadde en kjempefin tur, der små og store koste seg!
Kommer noen flere bilder i neste mail.

Herlig kreative

Elevene i 4.klasse slo seg løs med Rembrandt kritt. De fikk laget noen aldeles flotte ansikter. Så stolte de er (og det er læreren også). Barn er så lite fordomsfulle og kan slå seg løs og være herlig kreative. Alle bildene ble flotte – og dette er noen av dem.

Dette var jammen moro!

Kongen av SFO

Sara i første klasse storkoser seg i skolegården og på SFO. Hun har kåret Theis Bernt til «kongen av SFO».
Hvilken glede det er å være ute og møte trygge voksne. Livet er gøy!

Faddere og fadderbarn

Fadderne i 5. klasse er faddere for de i første. Det er rørende å se hvordan de tar seg av de små. Det er regelmessige treff og førsteklassingene storkoser seg. I begynnelsen var det følge ut i friminuttene. Nå er det mer uorganisert trygghet, da de små alltid har noen kjente å henvende seg til. I tillegg er det disse  leketimene som denne dagen.

Tur til Rom gård

Torsdag 30.09 var 1. og 2. klasse  på tur til Rom gård. Vi koste oss med dyrene, ridde på eselet Pedro og matet dyrene. Stor stas å kose med kaninene. På bålpanna stekte vi pølser og pinnebrød. Vi hadde også god tid til lek på lekeplassen. Bussen hentet oss og kjørte oss tilbake til skolen etter en vellykket tur.

GLADNYHET!

Fra lørdag 24.9 kl 1600 åpnes Norge igjen og vi er tilbake til normalen – nesten. Trafikklysmodellen gjelder kun hvis kommunen gjør vedtak om det. Det vil blant annet si at avstandskrav faller bort. Men følgende gjelder fortsatt:
  • Syke personer skal ikke være på skolen, i barnehagen og i SFO. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
  • God hygiene. Hostehygiene er viktig for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontaktsmitte.
  • Godt renhold forebygger kontaktsmitte.

SEND E-POST

post@lkgskole.no