Verdens bokdag

Verdens bokdag, som var 23.april, ble skikkelig markert i alle klasser! Det var ulike aktiviteter fra første til siste time og både elever og lærerne var også engasjert.

1.-4. kl. hadde bokpresentasjoner på samlingen i første time. To elever fra hvert trinn hadde forberedt seg og presenterte «sin» bok for de andre elevene.

I 5.kl hadde de «tyggis-time» med høytlesning. 3.kl. hadde lesedrops og koste seg med sukkertøy og leseløvebøker.Ungdomsskolen hadde både kahoot, adjektivfortelling, finn riktig bilde og navn på forfattere m.m. Det var sannelig en utfordring å vite hvordan Anne Cath. Vestly egentlig så ut!

I 7. kl hadde de bl.a. konkurranse om hvor lenge man kunne holde to bøker på strak arm. Kunnskap er tungt! De måtte også finne ut hvor mange sider det var i 7 bøker til sammen, så der var det litt matte også.

Til og med lærerne hadde sin egen aktivitet på Verdens bokdag. Pakk inn en bok du har lest og gi den videre til noen andre. De mest ivrige leserne hadde en utfordring med å finne noe de enda ikke hadde lest!

En morsom dag med mye flotte leseaktiviteter for både lærere og elever.