Stor giverglede på LKG

Å så moro det er å glede andre! Fredag 11.30 skulle gaver overrekkes til barn i Ukraina. Det er et høydepunkt som elevene gleder seg til. Elevene har vist stor skaperglede. I alle skolens klasser har det vært kreativ pynt av skoesker i alle former og fasonger. Nå er det femte året på rad at Skandinavisk barnemisjon kommer med sin tilhenger for å hente sårt tiltrengte gaver til barn som har mye mindre å glede seg over enn det vi er vant til. De fleste elevene har lagt mye flid og omtanke i eskene. De har vært opptatt av å vise de voksne på skolen alt det gode de har fylt dem med og som snart skal glede et annet barn.

Elevene har lagt ved en personlig hilsen til mottaker. Denne er på engelsk. Så her har det vært læring på mange nivåer. Man kan vel ikke tenke seg en bedre måte å starte advent på!

Av Ebbe Sørensen